Leer 10Km lopen in 2016

IMG_1193Heb je ook de voorbije zomer je loopschoenen wat stof laten vergaren ? Wil je de conditie weer op peil krijgen, maar vind je de moed niet om daar alleen aan te werken ?

Goed nieuws ! Vanaf woensdag 5 oktober nemen we samen met jou de draad weer op en helpen je om voorbij die moeizame 5 kilometer te geraken en een vlotte-10 kilometer-loper te worden!!

De trainingen gaan door elke woensdagavond om 19 uur aan het Borluutkasteel, Kleine Gentstraat te Sint-Denijs-Westrem. Ben je nog geen lid, schrijf je dan hieronder snel in. Het lidgeld, inclusief de begeleiding naar 10 km bedraagt slechts € 20. Betalen via overschrijving op BE84 9731 3723 8159 tegen 25 september met vermelding van je naam en adres. Onze Flyer.

Wedden dat het ook jou lukt!!!

Uw gegevens worden opgenomen in de bestanden van Borluutjoggers vzw, Luchterenkerkweg 101, 9031 Drongen en zullen aangewend worden om u te contacteren en op de hoogte houden van de werking van Borluutjoggers vzw. Overeenkomstig de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer heeft u het recht de gegevens die op u betrekking hebben te raadplegen of te verbeteren. U kan zich daarvoor wenden tot: David De Smet, info @ borluutjoggers punt be

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.