Warmathon

In het kader van de Warmste Week organiseert Music for Life dit jaar in vijf Vlaamse steden loopevenementen. En dat is ook het geval in Gent. Voor onze stad roept meter Lieve Blanquaert op om op dinsdag 22 december tussen 14 en 19 uur zoveel mogelijk rondjes te komen lopen op de Blaarmeersen. Inschrijven kan op dewarmsteweek.be en kost 12 euro. Daarvan gaat 10 euro naar Music for Life. Met de overige 2 euro ben je als loper verzekerd. Er is ook een wedstrijdelement verbonden aan de Warmathon. De stad waar de meeste rondjes gelopen worden, mag zich de Warmste Stad van Vlaanderen noemen. Zorg jij er samen met vrienden, familie en collega’s voor dat Gent deze titel behaalt?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.